top of page
Skjermbilde fra applikasjonen som viser La Vandre for sportsklubber
Om La Vandre

La Vandre i ditt idrettslag

Ved å tilby La Vandre til medlemmene i ditt idrettslag hjelper dere med å tilrettelegge for enkelt og effektivt gjenbruk. Medlemmene vil lettere kunne ta gode bærekraftige valg, uten at det krever for mye tid eller logistikk. Som resultat vil gjenbrukstakten øke, miljøpåvirkningen reduseres og både barn og voksne utvikle gode og bærekraftige vaner. Økt gjenbruk er viktig for miljøet, for barna våre og den fremtiden de skal leve i. 

Norge er i verdenstoppen når det gjelder antall barn og ungdom i aktivitet i idretten - behov for dyrt og stadig nytt utstyr for barn i vekst gjør deltagelse i idrett dyrt og lite bærekraftig. For at det skal være like muligheter for alle må prisen på idrett ned. 

La Vandre bidrar ikke bare til en grønnere hverdag, men også til å utjevne sosiale forskjeller ved å gi alle barn og unge tilgang på rimelig kvalitetstøy – og utstyr.

Idrettslaget får jevnlig tilsendt en klimarapport som viser miljøbesparelsen medlemmene har klart å skape ved å kjøpe brukt tøy og utstyr gjennom La Vandre. 

Skjermbilde fra applikasjonen som viser La Vandre for sportsklubber

Hva koster det? 

Idrettslaget tegner abonnement på La Vandre og tilbyr dette som en tjeneste til sine medlemmer. Det opprettes en unik gruppekode for idrettslaget. 

Prismodell: 

Kr 0,50 pr medlem pr måned eks mva

Nedlastning og bruk er kostnadsfritt

Ønsker du å bestille La Vandre til ditt idrettslag kan du fylle ut bestillingsskjema, eller ta ta kontakt med oss: 

logo-fb_edited.png
Logo Snarøya Sportsklubb
Logo Snarøya Tennisklubb
bottom of page