top of page

La Vandre i din bedrift

La Vandre er en nyttig gjenbruksløsning for bedrifter som gir selskapets ansatte mulighet til å selge, kjøpe og/eller gi bort brukt tøy og utstyr med sitt eget arbeidssted som markedsplass. Løsningen minimerer utslipp og sparer kostnader.

 

Klesindustrien er av FN rangert som verdens nest mest forurensende industrier. Dagens arbeidstagere er mer enn noen gang opptatt av miljø, og mange vektlegger bedriftens satsning på bærekraft ved valg av arbeidsgiver. I tillegg blir bærekraftaspektet oftere vurdert av forretningspartnere, kunder, leverandører og øvrige samarbeidspartnere.

 

De fleste ønsker å ta grønne valg, men ansattes hverdag preges stadig av knapphet på tid. Alternative markedsplasser kan gjøre det utfordrende å få tiden og logistikken til å gå opp rundt henting, frakt og dialog med potensielle kjøpere. Med La Vandre får bedriftens ansatte tilgang til sin egen digitale markedsplass hvor det som skal kjøpes og selges enkelt medbringes kontoret for overlevering.

 

Løsningen bidrar til å fremme selskapets egen bærekraftsatsning og engasjere de ansatte i bærekraftsinitiativer som gjenbruk og sirkulærøkonomi. Bedriften får jevnlig tilsendt en klimarapport som viser miljøbesparelsen de ansatte har klart å skape ved å kjøpe brukt tøy og utstyr gjennom La Vandre. La Vandre gir også kontaktpunkter på tvers av organisasjonen, noe som vil kunne virke positivt på arbeidsmiljøet.

Et viktig bidrag for bedriften, for de ansatte og miljøet vi lever i.

 

Skjermbilde fra applikasjonen som viser La Vandre for bedrifter

Hva koster det? 

Bedriften tegner abonnement på La Vandre og tilbyr dette som en tjeneste til sine ansatte. Det opprettes en unik gruppekode for bedriften. 

Ta kontakt med oss for et uforpliktende tilbud

bottom of page